Gratis Krassen

Het kraslot zoals we dat nog kennen van de sigarenboer om de hoek is volledig doorgedrongen op het internet! En het leuke is, je krijgt bij de meeste aanbieders een gratis kraslot kado als nieuwe klant! Er zijn momenteel 3 aanbieders die gratis 5 euro geven aan nieuwe klanten, dit maakt dus bij elkaar 15 euro om gratis krasloten te proberen. Hieronder staan de 3 kras sites genoemd.

Naast het gratis kraslot kun je als nieuwe klant ook een dikke bonus krijgen op je eerste storting. Daarover lees je meer op de website.

Scratch2Cash – 20x gratis krassen

PowerCash_578x275_dut

Scratch2Cash was de eerste die kwam met het concept van online krasloten. Al jaren lang zijn ze online, en dat zullen ze ook nog wel even blijven. De hoofdrpijs die je kan winnen met een kraslot is 200.000 euro! Sowieso wint 1 op de 3 loten een prijs. Je kan beginnen met 20 keer gratis krassen. Die kun je hier claimen je eerste storting tot aan 100 euro wordt daarnaast ook nog eens verdubbeld.

Hopa

hopaVrij nieuw op de online krasloten markt, maar minstens net zo leuk is Hopa.com. Ook hier geldt weer dat je 20 keer mag krassen, helemaal gratis.

bezoek hier Hopa en claim dat gratis kraslot!

Prime Kraskaarten

gratis kraskaartenOk, heel orgineel is het niet meer, maar ook bij Prime krijg je 20 gratis krasloten. De naam Prime kun je misschien al wel van Primeslots, hier kun je online gokkasten spelen, en ook hier krijg je 5 euro gratis.

Anyway, het het kras tegoed kun je hier vinden


Blijf hier af en toe langskomen, want er blijven nieuwe aanbieders komen op de online krasloten markt, en gegarandeerd dat ook deze de nieuwe klanten weer een gratis geld bedrag geven. Wat ook leuk is trouwens, Karamba!, deze aanbieder van online gokkasten heeft 5 euro gratis gokken klaar liggen voor nieuwe klanten, geen kraskaarten, maar wel gratis gokkasten!