Gratis Bingo

Veel online bingo rooms hebben leuke acties voor hun nieuwe klanten. Bij de meeste online Bingorooms krijgen nieuwe klanten een bedrag tussen de 2 en de 5 euro, hiermee kun je gratis eens kijken hoe het online bingo spelen bevalt, en wie weet win je zelfs wel een prijs!

Nieuw: BingoCams 5 euro gratis!

Er is weer een nieuwe Nederlandse Bingoroom bij die gratis geld weggeeft aan haar nieuwe klanten! BingoCams geeft gratis 5 euro bingo geld weg. Het is overigens ook nog eens een hele leuke bingo room waar je het meeste plezier beleeft wanneer je de webcam aanzet. Als jij wint en je trekt het leukste gezicht, dan kun je mooie prijzen winnen 🙂 Tevens is er de mogelijkheid om te chatten met de andere bingo spelers, en ga er maar van uit dat het altijd heel gezellig is hier! Zet dus snel je webcam aan, claim die 5 euro gratis en probeer te winnen, aanmelden doe je door hieronder op het plaatje te klikken:


Meer Gratis bingo

De twee bingo sites die momenteel leuke aanbiedingen hebben met een gratis welkomstbonus zijn BingoBingo en MariaBingo. Bij bingobingo krijg je 2 euro gratis om bingo te spelen en bij MariaBingo krijg je zelfs 3 euro om gratis bingo te spelen!
Beide bingorooms zijn Nederlandse zalen met Nederlandse omroepers. Ook is er altijd live hulp aanwezig (ook in het nederlands). Naast de gratis bonus die je krijgt bij het aanmelden zijn er nog veel meer leuke acties, dus neem gewoon eens een kijkje!

En weer een nieuwe Nederlandse bingoroom die gratis geld weggeeft. Bij Flabingo krijgt iederen 3 euro gratis!

En daar bleef het natuurlijk niet bij, er is weer een nieuwe bingoroom, BingoGraag, hier ontvang je gratis 2 euro bingo geld