20 Keer Gratis Krassen bij Scratch2Cash

PowerCash_578x275_dut

De nummer 1 online krasloten site, Scratch2Cash, geeft al haar nieuwe klanten 20 gratis krasloten. En dit gratis krassen kan je veel geld opleveren aangezien de hoofdprijs 200.000 euro is! Verder wint 1 op de 3 loten een prijs, dus probeer het eens met de gratis krasloten. Klik hier om je 5 euro gratis krassen te claimen!

Scratch2Cash was de eerste die met idee kwam om kraskaarten online te introduceren. Dit deden ze al in 2005. Het is niet gebleven bij 1 kras spelletje, ondertussen zijn er al meer dan 100 verschillende kraskaarten te spelen. Iedere 3e kaart heeft een prijs, en 95% wordt uibetaald aan de klanten.

Bonus

De eerste bonus die je ontvangt bij Scratch2Cash is de 5 euro gratis. Leuk, maar daarna is het nog niet over. Het eerste bedrag dat je stort wordt namelijk verdubbelt, en dat tot aan 100 euro! Dus 100 euro storten en met 200 euro spelen. Niet slecht natuurlijk! Let er wel even op dat je de bonus 20x ingezet moet hebben voordat je deze kan laten uitbetalen. Maar met zoveel mogelijke kraskaarten moet dat geen probleem zijn!

Bezoek hier Scratch2Cash en claim die eerste 5 euro gratis!

3 Trackbacks

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *